Paris SG overtuigt in titelrace, Lyon ontsnapt

22 april 2012, 23:05

Paris Saint Germain heeft zich op overtuigende wijze gehandhaafd in de titelrace in de Ligue 1. De hoofdstedelingen haalden zondag voor eigen publiek uit tegen FC Sochaux: 6-1. Daarmee brachten ze de achterstand op koploper Montpellier HSC, dat zaterdag met 1-0 won van Valenciennes  FC, terug tot twee punten.

Nene (2), Javier Pastore, Thiago Motta, Jérémy Menez en Sylvain Armand scoorden voor Paris SG. Tussendoor maakte Modibo Maiga gelijk namens Sochaux.

Olympique Lyon ontsnapte aan een thuisnederlaag tegen FC Lorient: 3-2. Door doelpunten van Kevin Monnet-Paquet en Mattias Autret stond de zevenvoudig landskampioen binnen 26 minuten met 0-2 achter. Cris maakte nog voor de rust de aansluitingstreffer. Lisandro Lopez en Bafétimbi Gomis voltooiden in het laatste kwartier van de tweede helft de ommekeer.

Lyon mag na de ontsnapping nog een klein beetje hopen op de Champions League. Het bezet de vierde plek. De achterstand naar de derde plek (Lille), goed voor een ticket voor de laatste kwalificatieronde van het miljoenenbal, bedraagt zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen