Sneijder zet Inter op koers voor derde plaats

Ger
25 april 2012, 17:00   Bijgewerkt: 25 april 2012, 17:33

Internazionale heeft een ticket voor de voorronde van de Champions League weer in het vizier gekregen. De Italiaanse topclub boekte woensdag een belangrijke overwinning bij concurrent Udinese: 1-3. Wesley Sneijder was goed voor twee doelpunten. Het waren zijn eerste Serie A-goals sinds een half jaar.

Danilo zette de thuisploeg met een harde uithaal nog wel rap op voorsprong. Enkele minuten later zorgde Sneijder echter al voor de gelijkmaker. De Nederlandse spelmaker kreeg daarbij hulp van keeper Samir Handanovic, die de bal door zijn handen liet glippen. Nog binnen het eerste half uur nam Sneijder ook de 1-2 voor zijn rekening. Op aangeven van Diego Milito schilderde hij de bal subtiel over Handanovic heen. Ricardo Alvarez legde vervolgens nog voor de pauze de eindscore vast.

Sneijder was ruim een maand uitgeschakeld door een dijbeenblessure. Afgelopen zondag maakte hij in het duel met Fiorentina (0-0) als invaller zijn rentree. Met de zege bij Udinese profiteerde Inter optimaal van de nederlaag van nummer drie Lazio bij Novara Calcio (2-1). De derde plaats in de Serie A geeft aan het einde van het seizoen toegang tot de voorronde van de Champions League. Inter staat nu drie punten achter op Lazio.

Ook Napoli deed goede zaken door bij Lecce met de overwinning aan de haal te gaan (0-2). Marek Hamsik en Edison Cavani waren trefzeker voor de nummer vier van de ranglijst. Napoli heeft inmiddels slechts een punt minder dan Lazio. In de Serie A staan nog vier speelronden op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen