Van Wolfswinkel: "Geen recht van spreken"

27 april 2012, 00:00

Voor Ricky van Wolfswinkel was het donderdag al na tien minuten duidelijk dat hij in elk geval niet in de Europa League-finale (9 mei, Boekarest) zou spelen. De aanvaller van Sporting Lissabon kreeg in de return tegen Athletic de Bilbao een domme gele kaart.

“Ik wist dat ik eruit zou liggen bij het pakken van een gele kaart. Dat gebeurde al vrij snel. Het was misschien dom, misschien niet. Maar je hebt hem wel”, zei Van Woflswinkel na afloop bij RTL7. Op slag van rust maakte hij zijn fout goed met de 1-1. “Je gaat natuurlijk wel door, want je wil je team naar de finale helpen. Maar we kregen al snel de 2-1 tegen en dat was killing.”

Het duel stevende af op een verlenging, maar in de slotfase maakte Fernando Llorente de beslissende 3-1. Van Wolfswinkel baalt van de uitschakeling, maar is realistisch. “Ik vond dat we na rust zwak voetbalden, te slordig. En dus hebben we verder geen recht van spreken. Athletic was gewoon beter.”

Eerder dit toernooi was Sporting onder meer te sterk voor het kapitaalkrachtige Manchester City. Van Wolfswinkel: “Nu balen we, maar we zijn natuurlijk hartstikke trots op onze prestaties.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen