Nani praat met United over nieuw contract

Koen Freriks
29 april 2012, 11:16   Bijgewerkt: 29 april 2012, 11:24

Nani en Manchester United willen langer met elkaar door. De 25-jarige aanvaller heeft de gesprekken over een nieuw contract geopend, zei hij zondag.

"De trainer heeft enorm veel vertrouwen in me en dat is het enige dat telt", aldus Nani. "Mijn zaakwaarnemer onderhandelt met de club over een nieuwe overeenkomst en die gesprekken verlopen goed. Ik hoop dat aan het eind van dit seizoen een akkoord is bereikt. Manchester United is mijn thuis."

Nani kwam in 2007 over van Sporting Lissabon en voelt zich thuis op de Engelse velden. "Ik verliet Portugal om een grote persoonlijke uitdaging aan te gaan en me als speler te verbeteren. Er waren tijden dat het niet makkelijk was, maar ze hebben me hier uitstekend begeleid. Stap voor stap maak ik mijn dromen waar."

Trainer Sir Alex Ferguson haalt het beste uit hem, zegt Nani. "Ik kan me wedstrijden herinneren waarin we twee of drie doelpunten voor stonden, maar hij nog niet tevreden was. Dan kun je beter niet met hem in discussie gaan. Hij is een geweldige trainer. Voor mij de beste in de wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen