CL houdt Bakkal wellicht toch in Rotterdam

30 april 2012, 13:31

Otman Bakkal blijft mogelijk toch bij Feyenoord. De 27-jarige middenvelder sprak onlangs de wens voor een buitenlands avontuur uit, maar nu de Rotterdammers op koers liggen voor de Champions League, komt hij daarop terug.

“Het spelen van Champions League neem ik zeker mee in mijn besluitvorming”,  vertelt Bakkal in het Algemeen Dagblad. “Dat is wel iets wat trekt, zeg ik eerlijk.”

Bakkal is komende zomer transfervrij. Feyenoord huurt hem dit seizoen van PSV, waar hij een aflopend contract heeft. Hij was in eerste instantie niet happig op een langer verblijf in de Kuip. “Ik ben eerlijk, ik heb een leeftijd bereikt dat een avontuur in het buitenland ook interessant is. Dat neemt niet weg dat ik het uitstekend naar mijn zin heb in de Kuip. Maar het zou gek zijn als dat nu niet het geval zou zijn.”

Dat Feyenoord momenteel de beste papieren heeft voor deelname aan de voorronde van de Champions League komt overigens door Bakkal. Hij maakte zondag het winnende doelpunt in de topper tegen AZ (1-0). “Ja, ik heb me al die tijd op de vlakte gehouden als over de Champions League werd gesproken. Maar nu wij alleen op de tweede plek staan, is er nog maar één doel. We willen tweede worden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen