Schöne baalt van 'via via-doelpunt' AZ

3 mei 2012, 10:09

Helemaal uitgeschakeld is de ploeg nog niet, maar in eigen hand heeft NEC het niet meer. Om de play-offs om Europees voetbal te halen moet de ploeg zelf zijn laatste competitiewedstrijd winnen en hopen op gunstige resultaten op andere velden.

NEC staat nu tiende en moet dus minimaal één plek stijgen om de play-offs te halen. Mogelijk zelfs twee, als PSV op de tweede plek eindigt. ''Er zijn veel ingewikkelde scenario's mogelijk, maar je bent hoe dan ook afhankelijk van anderen'', beseft Lasse Schöne zich op de NEC-website. ''We moeten eerst maar eens zelf gaan winnen.''

Dat NEC de boel niet meer in eigen heeft heeft, komt omdat het woensdag thuis 1-1 speelde tegen AZ. Zonde, vindt Schöne. Volgens hem had NEC kunnen winnen. ''De eerste vijftig minuten waren heel goed. Dat je dan zo'n 'via via-doelpunt' tegen krijgt is ongelofelijk. Een gelijkspel tegen AZ is in principe natuurlijk niks om je voor te schamen, maar we hadden die twee punten er graag bij gehad'', aldus de Deen.

NEC sluit de competitie af met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Als de ploeg uit Nijmegen dat duel niet wint, is het sowieso kansloos voor een plek in de play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen