Terry: "Niet moeilijk om CL-finale te bekijken"

4 mei 2012, 17:23

John Terry moet medio mei de belangrijkste wedstrijd van zijn ploeg van 2012 missen. De verdediger incasseerde in de return van de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona een gele kaart en ontbreekt daardoor in de eindstrijd tegen Bayern München vanwege een schorsing. Toch is de Engelsman daar niet al te rouwig om.

"Het zal niet moeilijk worden om tijdens de finale toe te moeten kijken", laat Terry aan Sky Sports weten. "We hebben namelijk de afgelopen jaren het dubbeltje vaak de verkeerde kant op zien vallen in de Champions League, maar dit jaar lijkt het geluk aan onze zijde. Ik ben gewoon erg blij dat we de eindstrijd hebben gehaald. De club verdient het."

Mocht Chelsea van de Duitsers winnen in de finale, dan mag de geschorste aanvoerder wel de beker in ontvangst nemen, zo heeft de UEFA eerder al laten weten. Chelsea kan in de finale in de Allianz Arena ook niet beschikken over de geschorsten Raul Meireles, Ramires en Branislav Ivanovic. David Alaba, Luiz Gustavo en Holger Badstuber staan bij Bayern verplicht aan de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen