Udinese boekt belangrijke zege, Napoli verliest

6 mei 2012, 17:22

Udinese heeft met nog één speelronde te gaan de beste papieren om derde te worden in de Serie A, goed voor een ticket voor de voorronde van de Champions League. De equipe uit Udine heeft na zondag de derde positie alleen in handen, na een 2-0 thuiszege op Genoa en een 2-0 nederlaag van Napoli bij Bologna.

Antonio Di Natale bracht Udinese na een half uur op 1-0. Nog voor rust kwam Genoa met negen man te staan. Juraj Kucka (twee keer geel) en Rodrigo Palacio konden gaan douchen. Antonio Floro Flores legde na 66 minuten de eindstand vast op 2-0.

Alessandro Diamanti en Matteo Rubin voltrokken namens Bologna het vonnis over Napoli. Beide ploegen eindigden het duel overigens met tien man. Blerim Dzemaili (Napoli) en Archimede Morleo (Bologna) kregen in blessuretijd rood.

Lazio doet ook nog mee om het ticket voor de CL-voorronde. De Romeinen wonnen met 2-0 bij Atalanta Bergamo. Libor Kozak en Lorik Cana waren trefzeker. Oók in Bergamo haalden niet alle 22 spelers het einde van het duel. Guglielmo Stendardo van de thuisclub kreeg in de 82ste minuut, bij een 0-1 stand, rood.

Als gevolg van deze resultaten staat Udinese derde met 61 punten. Lazio heeft er 59, Napoli 58. Als Internazionale later op de avond wint van stadgenoot AC Milan komt het ook op 58 punten. In dit rampjaar is dus nog niets verloren voor de Nerazzurri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen