Feyenoord laat 'fantastische prof' Swerts vertrekken

8 mei 2012, 17:31   Bijgewerkt: 8 mei 2012, 17:39

Feyenoord gaat verder zonder Gill Swerts. De Belgische rechtsback heeft in een onderhoud met trainer Ronald Koeman en technisch directeur Martin van Geel te horen gekregen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Dit weet NUsport op dinsdag te melden.

"We hebben hem uitgelegd waarom en Gill kon ons volledig begrijpen", laat Van Geel weten. "Hij is een fantastische prof, maar we kiezen nu voor andere spelers op zijn positie." Feyenoord zal komende zomer eveneens afscheid nemen van Dani Fernández en Ricky van Haaren.

De Rotterdammers hebben wel de intentie om door te gaan met Otman Bakkal, die dit seizoen wordt gehuurd van PSV en daar in het bezit is van een aflopende verbintenis. De clubleiding zal spoedig rond de tafel gaan zitten met de middenvelder.

Overigens vangt Feyenoord de voorbereiding op het nieuwe seizoen eerder aan dan aanvankelijk gepland was. De Rotterdammers zullen woensdag 27 juni al voor het eerst op het trainingsveld verschijnen, aangezien de ploeg op 31 juli moet aantreden in de voorronde van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen