V/d Brom voelt zich 'genaaid' door Braamhaar

11 mei 2012, 00:03

Vitesse ging donderdagavond door een dubieuze late treffer ten onder in de Gelderse derby tegen NEC. Trainer John van den Brom van Vitesse was na de nederlaag in de Goffert (3-2) woedend op scheidsrechter Eric Braamhaar en diens secondanten.

"We hebben niet verloren van NEC maar van het arbitrale trio", schamperde de zeer verbolgen coach op Eredivisie Live. "Dit is in- en intriest. Het waren schandalige beslissingen van Braamhaar en zijn assistent", doelde hij op de strafschop en op het winnende doelpunt, die beide onterecht door de arbitrage aan NEC zouden zijn toegekend.

"Ik ben echt ontzettend boos", brieste Van den Brom. "Tijdens de wedstrijd had ik al het gevoel dat we verschrikkelijk werden genaaid door de arbitrage. Hier kun je niet tegen spelen. Ons is zoveel onrecht aangedaan. Je zou toch denken dat de KNVB de betere scheidsrechters voor deze play-offwedstrijden aanstelt. Iedereen is tenslotte verder vrij. Nou ja, zondag komt Björn Kuipers geloof ik naar Arnhem. Hij schijnt de beste te zijn. Ik hoop dat hij de tv-beelden heeft gezien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen