Wisgerhof: "We zijn profs, maar ook mensen"

11 mei 2012, 08:43

FC Twente slaagde er donderdag tegen RKC Waalwijk niet echt in om de negatieve reeks van de laatste weken te doorbreken. In het Mandemakers Stadion kwam de dolende ploeg van manager Steve McClaren niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"Het is een beetje hetzelfde verhaal. We beginnen goed, komen voor, krijgen een domme goal tegen en worden te onrustig. Dan moeten we de bal houden, maar gaan we te veel naar voren spelen", verzucht captain Peter Wisgerhof tegen TC Tubantia.

"In de tweede helft zie je dat er nog weinig energie over is, dat heeft wel te maken met het einde van de competitie. Dat het allemaal niet goed gaat, weten wij ook wel. Voor ons is het zwaar om deze wedstrijden te spelen, ook omdat we deze duels eigenlijk niet hadden willen spelen. We zijn professionals, maar ook mensen. We zullen thuis moeten winnen, dat is duidelijk. Maar je ziet ook dat we met steeds meer blessures kampen. We hebben meer dan 50 duels gespeeld, dat is veel. Maar we moeten het nog wel uit onszelf halen. Een topsporter moet alles willen winnen en willen geven."

De returnwedstrijd tussen FC Twente en RKC Waalwijk is zondag in Enschede.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen