McClaren balend op vakantie, Wisgerhof ontgoocheld

13 mei 2012, 20:27

Trainer Steve McClaren van FC Twente was zondag na de beslissende thuisnederlaag tegen RKC Waalwijk (0-1) naar eigen zeggen de boosheid over het opmerkelijke falen van zijn ploeg voorbij. "Nu overheersen de pijn en de frustratie. Sinds ik bij FC Twente betrokken ben, heb ik me nog niet zo teleurgesteld gevoeld", liet de Brit op Eredivisie Live weten.

McClaren zei nog geen verklaring te hebben voor de grote terugval die FC Twente in de laatste twee maanden van het seizoen beleefde. "Tien wedstrijden voor het einde van de competitie wonnen we met 6-2 van PSV en waren we nog titelfavoriet. Daarna hebben we het volledig laten afweten. Er is iets fout gegaan, maar ik weet nog niet wat. Daar ga ik voor de vakantie nog even goed met mijn spelers over praten."

Verdediger Peter Wisgerhof van FC Twente maakte zondag na de afsluitende nederlaag tegen RKC Waalwijk (0-1) in Enschede een ontgoochelde indruk. "Ik ben er even helemaal klaar mee", bromde hij. "Dit was een beschamende nederlaag, FC Twente onwaardig."

De stoere aanvoerder kon begrip opbrengen voor de boze en cynische reacties van de supporters tijdens het verplichte afscheidsrondje van de spelers door het halflege stadion na het duel. "Dat was het ergste rondje uit mijn loopbaan", mompelde Wisgerhof. "Voor de kwaliteit die wij hebben, zijn we dit seizoen echt veel te laag geëindigd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen