Boze Lukaku: "Zal Villas-Boas nooit vergeven"

21 mei 2012, 08:40

Romelu Lukaku won zaterdag met Chelsea de Champions League, maar na afloop van de finale weigerde hij een medaille in ontvangst te nemen. De reden: de Belg had geen enkel aandeel in het succes. Hij werd door voormalig manager André Villas-Boas niet ingeschreven voor het miljoenenbal en speelde dus geen minuut.

"Die medaille verdiende ik niet. Ik zou er moeite mee gehad hebben om die te aanvaarden. Ik heb de beker ook niet aangeraakt. Ik verdien dat niet omdat ik niet op de lijst stond. En ik raak niets aan wat ik niet verdien", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Lukaku genoot wel degelijk van het succes van zijn ploeg in München, al kraakte hij na afloop harde noten over Villas-Boas. "Europees kampioen... Mijn leven is veranderd en ik ben nog maar negentien jaar oud. Maar er is één iemand die ik nooit zal vergeven voor wat hij me heeft aangedaan. De vorige trainer. Niet alleen omdat hij me niet inschreef voor de Champions League. Het was ook de manier waarop hij tegen me sprak en met mij omging. Al van bij het begin. Dat was raar. Ik kan er niet tegen als je zo doet tegen mij. Ik kreeg ook geen uitleg. Op training zette hij me links of rechts vooraan. Ik was bij de oefenwedstrijdjes de wisselspeler met het shirtje om voortdurend van team te wisselen. Zo leerde ik echt niets bij", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen