"Transfer Dost na zijn vakantie afronden"

21 mei 2012, 09:27

VfL Wolfsburg lijkt de nieuwe club van Bas Dost te worden, maar een definitief akkoord laat nog even op zich wachten. De spits van SC Heerenveen is voor twee weken op vakantie gegaan naar Spanje. Pas als hij terug is, kan de boel afgerond worden. Dat zegt Henk Nienhuis, de zaakwaarnemer van Dost, in De Telegraaf.

"Ik heb hem wat huiswerk meegegeven om over na te denken. Als Bas terug is, gaat de kogel echt door de kerk", aldus Nienhuis. Hij benadrukt dat van een akkoord nog geen sprake is. "Er is nog geen akkoord tussen de clubs. De speler en VfL Wolfsburg zijn er ook nog niet helemaal uit. Bovendien moet er nog medisch worden gekeurd."

Nienhuis vindt dat VfL Wolfsburg uitstekend past in de zorgvuldige carrièreopbouw van de 23-jarige Dost. De topscorer van de Eredivisie kiest zeker niet alleen om financiële redenen voor de Duitse club, benadrukt zijn zaakwaarnemer. "Het geld is goed, maar wij denken ook dat het na FC Emmen, Heracles Almelo en SC Heerenveen een prima volgende stap is. VfL Wolfsburg is een subtopper in een grote competitie en misschien is Bas over twee jaar klaar om nog een stap hoger richting de top te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen