De Boer leeft mee met Robben: "Komt goed"

26 mei 2012, 16:14   Bijgewerkt: 26 mei 2012, 16:21

Frank de Boer leeft mee met Arjen Robben na diens gemiste penalty in de Champions League-finale tegen Chelsea. De Londenaren gingen uiteindelijk aan de haal met de cup met de grote oren, waarna de vleugelspeler van Bayern München op een fluitconcert werd getrakteerd door de eigen aanhang tijdens het vriendschappelijke duel tussen Oranje en zijn club.

"Voor Arjen Robben vond ik het sneu", laat De Boer aan Voetbal International weten. "Natuurlijk was het verschrikkelijk voor hem dat hij in de verlenging die strafschop miste, maar dit hoeft voor zowel hemzelf als voor Oranje niet dramatisch te zijn. Hij moet zo snel mogelijk de knop omzetten. Hij krijgt even rust en dat is goed om het een plekje te geven. Ik denk dat het wel goed komt."

De oefenmeester van Ajax heeft zelf ook ervaring met het missen van een cruciale strafschop in zijn tijd als speler. "Tijdens de halve finale van het EK 2000, waarin we van Italië verloren in de strafschoppenserie en ik twee penalty's had gemist; één tijdens de wedstrijd zelf en die andere in de serie. Je moet daarna gewoon wel weer vol aan de bak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen