Van Veldhoven: "Ook Nederlandse club wilde me"

29 mei 2012, 14:29

Harm van Veldhoven werd dinsdag officieel gepresenteerd als trainer van KV Mechelen. De coach is afkomstig van Roda JC Kerkrade, waarmee hij de afgelopen jaren prima presteerde. Zo goed zelfs, dat hij ook naar een andere Nederlandse club kon. Een club met sportief perspectief bovendien, laat hij vanuit Mechelen weten.

"Er was interesse van een Nederlandse eredivisieclub die sportief misschien hoger kan mikken, maar KV Mechelen was het meest concrete dat bij mij past", aldus de coach. "Een club als KV Mechelen heeft zoveel potentieel en past bij de manier waarop ik wil trainen en voetballen. Ik wil hier spektakel en verzorgd voetbal brengen."

Van Veldhoven heeft grote plannen met Mechelen. "De komende dagen heb ik met directeur Fi Vanhoof en het bestuur gesprekken gepland om de selectie en visie voor volgend seizoen vast te leggen. Maar het mag duidelijk zijn: ik wil grenzen verleggen. KV Mechelen moet zoveel mogelijk spektakel brengen. Samen met de sfeer op de tribunes moet het voetbal dat we brengen, tegenstanders schrik aanjagen. Met respect voor de eigenheid van de club zal ik hameren op een winnaarsmentaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen