'V/d Brom tóch van Vitesse naar Anderlecht'

29 mei 2012, 21:24   Bijgewerkt: 29 mei 2012, 22:21

Een week geleden meldde John van den Brom nog stellig dat hij Vitesse niet voor Anderlecht zal verlaten. Volgens De Gelderlander is de 45-jarige Amersfoorter alsnog gezwicht voor de Belgische club. De regionale krant meldt dat Van den Brom woensdag wordt gepresenteerd in Brussel.

“John is de juiste man voor Vitesse”, zei clubeigenaar Merab Jordania vorige week nog op de clubwebsite. Het was echter een rookgordijn van de Georgiër, want in werkelijkheid zou hij weken geleden al tot overeenstemming met Anderlecht zijn gekomen over een afkoopsom voor Van den Brom, naar verluidt vier ton. Bij de kampioen van België volgt de coach Ariël Jacobs op.

Mocht het gerucht kloppen, dan heeft bijna één op de drie Belgische eersteklassers volgend seizoen een Nederlandse trainer. Mario Been (RC Genk), Dennis van Wijk (Charleroi) en Adrie Koster (Germinal Beerschot) waren al een tijdje bekend, dinsdag tekende Ron Jans bij Standard Luik. Van den Brom zou dus nummer vijf zijn.

Van den Brom kwam afgelopen zomer van ADO Den Haag naar Vitesse. Evenals de Hagenaars leidde hij de Arnhemmers Europa in, voor het eerst sinds 2002.

Fred Rutten zou de opvolger van Van den Brom in de Gelredome moeten worden. De trainer is momenteel werkloos, na zijn ontslag bij PSV, 2,5 maand geleden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen