Oranje trapt af in stadion Wisla Krakow

5 juni 2012 – Voor het Nederlands elftal begint vandaag het laatste deel van de voorbereiding op de eerste EK-wedstrijd. In het Reymana Stadion, de thuishaven van Wisla Krakow, traint de selectie van bondscoach Bert van Marwijk voor het eerst op Pools grondgebied.

De eerste oefensessie van Oranje in Krakow begint vandaag om 11.00 uur. Later op de dag, om 18.00 uur, traint de ploeg nogmaals, dan achter gesloten deuren. Die deuren gaan een dag later weer open, dan zijn ook supporters welkom om een kijkje te nemen. Hiervoor zijn kaartjes in de verkoop gegaan en deze waren binnen no-time uitverkocht. Op donderdagochtend 7 juni staat de vierde en voorlopig laatste training van Oranje in Polen op de rol voordat de ploeg een dag later afreist naar Kharkiv.

De verwachting is dat bondscoach Bert van Marwijk tijdens de eerste training in het Reymana Stadion kan beschikken over een volledige selectie. Joris Mathijsen, die herstellende is van een hamstringblessure, zal vermoedelijk nog wel individueel aan zijn herstel werken. Hij hoopt later deze week aan te sluiten bij de groepstraining. 

Oranje

gerelateerd