Van Nistelrooy stoort zich aan Mannschaft

15 juni 2012, 08:01

Ruud van Niselrooy heeft zich gestoord aan de manier waarop Mario Gomez zijn treffers tegen het Nederlands elftal vierde. De spits van Duitsland juichte zeer ingetogen na zijn doelpunten en liet weten dat hij dat deed, omdat hij het Oranje-publiek niet tegen het zere been wilde schoppen. "Geloof je het zelf?", vroeg de oud-international zich gepikeerd af.

"Dit was nog veel erger", ging Van Nistelrooy verder bij het televisieprogramma VI Oranje. "Ik vond het raar. Zo van: 'ik maak er één en ik maar er zo nog één'."

Ook was de voormalig spits van onder meer PSV en Manchester United niet te spreken over het gedrag van Thomas Müller. De speler van Bayern München bracht na het duel een bezoek aan de Nederlandse kleedkamer om te vertellen dat de Duitsers alles in het werk zouden stellen om Denemarken te verslaan. "Dat is wel triest", vond Van Nistelrooy. "Dat je daar dan blij van moet worden. Ik hoef hem dan niet te zien hoor, wat heb je daar aan? Ga lekker naar je eigen kant toe, jongen. Wat komt hij doen? Dag, ga lekker naar je eigen kleedkamer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen