Motta rekent op professionaliteit Spanjaarden

15 juni 2012, 09:30

Italië bevindt zich in een vervelende situatie. De Azzurri hebben na het gelijkspel tegen Kroatië kwalificatie voor de kwartfinale niet meer in eigen hand. Als de Kroaten en Spanje in de laatste groepswedstrijd met 2-2 remiseren, duwen ze de manschappen van bondscoach Cesare Prandelli daardoor uit het toernooi.

Thiago Motta verwacht niet dat Spanje een dergelijk akkoordje zal sluiten. "We kennen ze, ze zullen proberen te winnen", liet 29-jarige Italiaan zich tegenover RAI ontvallen. "Ik heb daar geen enkele twijfel over. We zijn allemaal professionals en we zijn op het EK."

Motta was niet al te rouwig om het feit dat zijn ploeg een voorsprong verspeelde. "We hebben de kansen in de eerste helft gemist, we hebben het verzuimd om de wedstrijd op slot te gooien. Maar dat is voetbal, we denken nu alweer aan de volgende wedstrijd, ook al weten we dat het duel met Ierland niet makkelijk zal zijn." Het duel tussen Italië, dat twee punten heeft na twee wedstrijden, en Kroatië eindigde in 1-1. Spanje en de Kroaten gaan aan kop in poule C met vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen