Utrecht haalt geen vervanger voor Demouge

20 juni 2012, 20:03

FC Utrecht gaat geen vervanger voor de naar de Engelse derdeklasser AFC Bournemouth vertrokken Frank Demouge halen. De Domstedelingen melden op de clubwebsite de transfer intern op te lossen.

“Met spelers als Alexander Gerndt, Cedric van der Gun, Edouard Duplan en de weer teruggekeerde Jacob Mulenga hebben we op dit moment voldoende offensieve krachten”, legt hoofd spelerszaken & scouting Edwin de Kruijff uit. “Naast deze basisspelers beschikken we nog over jongelingen als Leon de Kogel en Bob Schepers om het vertrek van Demouge op te vangen. Mochten er meer aanvallers vertrekken, dan gaan wij ons beraden op een eventuele versterking. Maar deze moet altijd beter zijn dan spelers die we in onze huidige selectie hebben.”

“Het is geen geheim dat FC Utrecht financieel in zwaar weer verkeert”, vult algemeen directeur Wilco van Schaik aan. “Als je dan in een situatie terechtkomt waarbij een speler, die behoorlijk op de begroting drukt, aangeeft te willen vertrekken en er zich een geïnteresseerde club meldt waar we zakelijk mee tot overeenstemming komen, waarom zouden wij zo’n jongen dan koste wat het kost willen behouden?”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen