Duplan 'hoeft zeker niet weg' bij FC Utrecht

21 juni 2012, 14:23

In de wandelgangen wordt Edouard Duplan steeds nadrukkelijker in verband gebracht met het Engelse Swansea City. Hoewel de Fransman (29) een avontuur in Engeland wel ziet zitten, benadrukt hij dat hij een eventuele transfer niet zal forceren.

"Ik weet zelf officieel nog van niets. Als het concreet wordt, hoor ik het wel van mijn zaakwaarnemer. Maar het lijkt me logisch dat de Premier League iedere voetballer aanspreekt", zegt Duplan in Voetbal International over de interesse van Swansea.

Het contract van Duplan in Utrecht loopt nog één jaar door, waardoor het voor de club financieel aantrekkelijk kan zijn hem te verkopen. "Ik kan me niet voorstellen dat ik veel moet kosten. M'n contract loopt volgend jaar af, dit is dus de laatste kans om iets aan mij te verdienen. Utrecht kan het geld wel gebruiken", weet Duplan. Mocht een overstap afketsen, zal Duplan niet gaan mokken. "Ik hoef zeker niet weg, voel mij goed bij Utrecht en wordt gewaardeerd. Als een overgang niet doorgaat, zal ik niet treuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen