Huistra: "Type-Van Kouwen mag niet ontbreken"

21 juni 2012, 16:13

Trainer Pieter Huistra van De Graafschap is blij met de komst van Frank van Kouwen. De 31-jarige verdediger, die donderdag zijn handtekening zette onder een contract voor twee seizoenen, moet de defensie van de Superboeren van wat routine voorzien.

"Hij is het type speler dat niet mag ontbreken in een selectie. Goed en ervaren", zegt Huistra op de clubwebsite. "Hij kan de prestaties op korte termijn bevorderen, zichzelf ontwikkelen en als rolmodel voor jongere spelers dienen. Frank is een bevlogen jongen met een staat van dienst, die als centrale verdediger en als middenvelder uit de voeten kan. Hij heeft een hoge handelingssnelheid en is technisch vaardig."

Van Kouwen, die lang vocht tegen een ernstige ziekte, kijkt uit naar zijn tweejarige verblijf bij de gedegradeerde club uit Doetinchem. "Ik ben verheugd om hier te zitten en voor twee seizoenen te kunnen tekenen. Vooral als je ziet waar ik vandaan kom. Dat ik na een half jaar bij FC Eindhoven hier alweer terecht kan, daar ben ik heel blij mee. Voor mij is het een mooie nieuwe uitdaging, ook omdat we gaan verhuizen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen