Utrecht wijst Swansea-bod op Duplan af

28 juni 2012, 13:54

Een overstap van Edouard Duplan naar Swansea City is van de baan. Een bod van de Engelse club is door FC Utrecht van tafel geveegd, meldt directeur Wilco van Schaik bij RTV Utrecht. "Swansea deed een bod, dat vonden wij te laag. Toen was het klaar."

Het contract van Duplan bij FC Utrecht loopt nog één jaar door. Om te voorkomen dat hij transfervrij de deur uit wandelt moet FC Utrecht hem dit seizoen verkopen, maar volgens Van Schaik betekent dat niet dat het uitverkoop is. "We kunnen het geld goed gebruiken, maar dat wil niet zeggen dat we spelers voor een habbekrats wegdoen."

"Onze supporters kunnen gerust zijn, Duplan staat zaterdag gewoon op het podium", besluit Van Schaik, verwijzend naar de Open Dag van FC Utrecht komend weekend.

Duplan (29) zelf liet eerder al weten het prima te vinden om bij FC Utrecht te blijven. "Ik hoef zeker niet weg, voel mij goed bij FC Utrecht en wordt gewaardeerd. Als een overgang niet doorgaat, zal ik niet treuren", zei de Fransman in Voetbal International.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen