McClaren verwacht 'professioneel' Twente in Andorra

11 juli 2012, 22:58   Bijgewerkt: 11 juli 2012, 23:03

Voor FC Twente wacht morgenavond de return in de eerste voorronde van de Europa League tegen Santa Coloma. Na de 6-0 thuiszege van vorige week, is het duel in Andorra slechts een formaliteit. Trainer Steve McClaren heeft dan ook besloten met een kleine selectie van zestien man naar de dwergstaat af te reizen. 

In de ploeg zitten nogal wat spelers van Jong FC Twente die volgens de Britse trainer zeker de nodige speelminuten gaan krijgen. "De spelers die we hebben meegenomen zijn allemaal al op 18 juni begonnen met de voorbereiding en zijn dus het meest fit. Voor de jeugdspelers is dit bovendien een mooie ervaring. Onder meer Promes start in de basis en krijgt de kans zich te laten zien", citeert VI de oefenmeester. "We moeten donderdag professioneel onze taak uitvoeren en dus gewoon de klus afmaken."

"Bij de wedstrijd wil ik vooral een goede instelling zien en een hoog tempo spelen. Het tempo van de eerste helft vorige week lag te laag. Dat moet sneller en we moeten zorgen dat we zo veel mogelijk goals maken", gaat McClaren verder, die meteen zijn basisformatie onthulde.

Opstelling FC Twente: Boschker; Wisgerhof, Röseler, Kuiper, Breukers; Verhoek, Brama, Janssen, John; Plet, Promes

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen