Vitesse-stagiair Aissati droomt van Spanje

14 juli 2012, 09:22   Bijgewerkt: 14 juli 2012, 11:19

Ismail Aissati weet nog altijd niet waar hij zijn loopbaan voortzet. De middenvelder zit zonder club en traint al enige tijd mee bij Vitesse, dat hem dolgraag vast wil leggen. Aissati zelf twijfelt echter nog en droomt hardop over een buitenlands avontuur.

"Spanje is mijn droom, het voetbal daar trekt me enorm aan", zegt hij in De Telegraaf. De 23-jarige middenvelder verwacht snel duidelijkheid te kunnen geven. Vitesse is daarbij ook zeker een optie, benadrukt hij. "Een terugkeer naar Vitesse is absoluut niet uitgesloten. Als ik bij Vitesse teken, dan doe ik dat vooral vanwege de trainer."

De trainer van Vitesse, Fred Rutten, kent Aissati nog uit hun gezamenlijke periode bij FC Twente. Als het aan hem ligt, wordt de vaardige Marokkaan zo snel mogelijk vastgelegd. "We proberen hem binnen te halen. Deze ploeg heeft iemand nodig die al een hoger basisniveau heeft dan de rest van de selectie. Dat is Ismail", stelt hij.

Het afgelopen seizoen werd Aissati nog landskampioen bij Ajax. Hij kon bijtekenen in Amsterdam, maar legde een nieuwe aanbieding van de club naast zich neer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen