Oss bindt Gorgulu en zwaait vier proefspelers uit

16 juli 2012, 14:24

Ferhat Gorgulu heeft de technische staf van FC Oss tijdens zijn proefperiode weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. De Jupiler League-club heeft besloten de twintigjarige verdediger, die overkomt van SC Veendam, een contract te laten tekenen.

“Ferhat heeft op alle voetbalfacetten een positieve indruk gemaakt. Bovendien is hij nog jong en heeft hij de potentie om door te groeien”, aldus trainer Anton Janssen. Gorgulu maakte sinds het seizoen 2003-2004 deel uit van de jeugdopleiding van Veendam en vierde in 2011 zijn debuut in de hoofdmacht van de noorderlingen. Het afgelopen seizoen speelde hij twaalf wedstrijden in de Jupiler League.

Oss heeft besloten om afscheid te nemen van Mike van der Kooy (AGOVV), Gevaro Nepmuceno (FC Den Bosch), Thiago da Silva Faria (Willem II) en Noë Bokila (AGOVV). Het viertal werd afgetest door de Brabanders. “Deze jongens hebben naar alle tevredenheid meegetraind en gespeeld. Zij hebben het prima gedaan, maar we zien in hen geen directe versterking”, aldus Janssen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen