Brama: "Plek op de bank heel teleurstellend"

19 juli 2012, 23:05

Wout Brama was donderdag de meest opvallende afwezige in de basis van FC Twente. De middenvelder, jaren eigenlijk onomstreden in Enschede, moest tegen Inter Turku op de bank plaatsnemen. Trainer Steve McClaren gaf de voorkeur aan een middenveld met Leroy Fer, Dusan Tadic en Robbert Schilder. Niet leuk, geeft Brama toe.

"Heel teleurstellend", zegt Brama tegenover RTV Oost over zijn plek op de bank tegen de Finse koploper. "Of de tijden veranderd zijn? Ik heb geen idee. Ik heb er verder niet over gehoord, dus weet het niet. De trainer heeft natuurlijk veel keus op het middenveld, met verschillende types. Robbert Schilder kan er spelen, Leroy Fer, Willem Janssen, ik, Dusan Tadic, Gutierrez komt er nog bij. En dan heb je nog Landzaat die terugkomt. We hebben dus veel jongens die op het middenveld kunnen en willen spelen. We zullen zien wie er uiteindelijk gaan spelen, de trainer maakt een keuze daarin", besluit hij.

Tegen Turku kwam Brama na rust als invaller in de ploeg. "De trainer zei tegen me dat ik klaar moest zijn voor een invalbeurt en dat was ik ook. Ik ben professional, dus het is voor mij geen probleem om er in te komen. Maar ik speel het liefst vanaf het begin."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen