Koeman met gemengde gevoelens na 0-0

26 juli 2012, 00:00   Bijgewerkt: 26 juli 2012, 08:22

Feyenoord speelde woensdag prima in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Real Mallorca, maar kwam niet verder dan 0-0. Coach Ronald Koeman had na afloop dan ook gemengde gevoelens.

“Ik ben niet tevreden over de uitslag, maar wel over de uitvoering”, vertelde Koeman tegen Feyenoord.nl. “Het is heel goed als je tegen een ploeg als Real Mallorca vijf tot zes grote kansen creëert, alleen moet er dan wel een in het netje. We hadden minimaal twee keer moeten scoren.”

Koeman maakt zich echter geen zorgen over de gemiste kansen. “Tegen FC Dordrecht schoot Cissé in een helft twee keer raak, maar nu maakte hij een grote kans niet af. Dat kan gebeuren”, relativeerde de tacticus. “Aan de andere kant zullen we volgende week tegen Dinamo Kiev waarschijnlijk niet zoveel kansen krijgen als tegen Mallorca, dus het rendement zal omhoog moeten.”

Deze wedstrijd was een goede test voor het duel met de Oekraïners, komende dinsdag. Dat stelde Koeman. “Een aantal jongens heeft vandaag negentig minuten kunnen spelen, waarbij het ook nog eens warm was. Het was goed te zien dat we er fysiek goed voor staan. Daarbij stond er echt een team, dat vanuit een goede organisatie speelde. Dat stemt mij allemaal zeer tevreden”, sloot hij af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen