Reis toch in basis Vitesse tegen Plovdiv

26 juli 2012, 19:15   Bijgewerkt: 26 juli 2012, 19:22

Jonathan Reis doet toch mee in de Europa League-return van Vitesse tegen Lokomotiv Plovdiv. Achter de naam van de Braziliaan stond een vraagteken omdat hij in aanloop naar het duel kampte met een lichte blessure, maar coach Fred Rutten heeft hem gewoon opgesteld. De oud-PSV'er speelt voorin met Wilfried Bony en Renato Ibarra.

De opstelling van Vitesse is op tien van de elf plaatsen hetzelfde als vorige week in Bulgarije. De enige wijziging betreft de positie links achterin. Ditmaal speelt Frank van der Struijk op die plek, nadat vorige week Michihiro Yasuda het mocht proberen.

Opvallend is vooral dat tegenstander Lokomotiv Plovdiv slechts vijf spelers, inclusief één keeper, op de bank heeft. Bij de verliezend bekerfinalist van Bulgarije stapte deze week de eigenaar op, wat prompt leidde tot het vertrek van een handvol selectiespelers.

De wedstrijd tussen Vitesse en Lokomotiv Plovdiv begint vanavond om 20.00 uur. Het eerste duel eindigde in 4-4, waardoor voor Vitesse een 'klein' gelijkspel nu volstaat.

Opstelling Vitesse: Velthuizen; Van der Struijk, Kalas, Kashia, Van Aanholt; Van der Heijden, Van Ginkel, Hofs; Ibarra, Bony, Reis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen