Vitesse kan zich opmaken voor Hiddink en Eto'o

26 juli 2012, 21:54   Bijgewerkt: 26 juli 2012, 23:25

De eerste Europese missie van Vitesse dit seizoen is geslaagd. Ten koste van het povere Lokomotiv Plovdiv plaatste de Arnhemse club zich eenvoudig voor de derde voorronde van de Europa League (3-1). Daarin wacht een tegenstander van een heel ander kaliber: Anzhi Makhachkala, waar Guus Hiddink als coach op de bank zit.

Serieuze tegenstand bood Plovdiv, als verliezend bekerfinalist van Bulgarije toegelaten tot de Europa League, niet. Bij de ploeg was deze week eigenaar Konstantin Dinev opgestapt en dat was voor een handvol spelers het sein om ook maar te vertrekken. Het gevolg: de wedstrijdselectie voor het duel in Arnhem telde slechts zestien spelers.

Opgeteld met de 4-4 van vorige week was met 2-0 de buit binnen voor Vitesse en kon hardop gedroomd gaan worden over de ontmoeting van volgende week met Anzhi. Samuel Eto'o is de grote vedette van de ploeg uit Dagestan, maar hij is zeker niet de enige grote naam. Ook onder meer Mbark Boussoufa, Yuri Zhirkov, Mehdi Carcela en natuurlijk coach Hiddink gingen onlangs een avontuur bij de steenrijke en ambitieuze Russische club aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen