Vlaar tekent alsnog bij Aston Villa

27 juli 2012, 17:40   Bijgewerkt: 27 juli 2012, 17:57

Ron Vlaar vertrekt alsnog van Feyenoord naar Aston Villa. Afgelopen weekend leek de overgang van de baan omdat de Engelse club niet genoeg geld had, maar vrijdag heeft de verdediger voor drie jaar getekend in Birmingham.

Vlaar wordt maandag medisch gekeurd bij Aston Villa. De heenwedstrijd van Feyenoord tegen Dinamo Kiev in de Champions League-voorronde (dinsdag) maakt hij dus niet meer mee. Aston Villa betaalt de gelimiteerde transfersom die in het contract van de international staat, volgens Voetbal International vier miljoen euro.

Vorige week meldde Aston Villa zich bij Feyenoord en Vlaar. De speler bracht zelfs een bezoek aan Birmingham, maar hoorde daarna niets meer van de Engelsen. Omdat hij niet langer aan het lijntje gehouden wilde worden, zette hij afgelopen zondag zelf een streep door een eventuele overgang.

“We zijn vandaag weer in gesprek geraakt, waarbij het een en ander is uitgesproken. Het was een pittig gesprek, waarin namens Aston Villa ook excuses zijn gemaakt voor hun handelswijze de afgelopen tijd”, reageert Vlaar op Feyenoord.nl. “Ik kan me voorstellen dat de supporters op dit moment even wat minder blij met me zijn, maar ik hoop ook dat ze mij deze overstap naar de Premier League zullen gunnen.”

Vlaar: “Het zal me zwaar vallen om Feyenoord te verlaten, want mijn hart ligt bij die club. Ik heb ontzettend veel meegemaakt bij de club, hoogte- en dieptepunten. Het absolute hoogtepunt was voor mij het afgelopen seizoen, waarin we de tweede plaats in de competitie bereikten en ik mee mocht naar het EK. Ik heb een fantastische tijd gehad bij Feyenoord en heb in die tijd altijd heel veel steun gehad van het legioen. Mijn band met Feyenoord is voor altijd, ik zal zeker terug blijven komen in De Kuip.”

Feyenoord nam Vlaar (27) halverwege het seizoen 2005/2006 over van AZ.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen