Huntelaar: "Van Gaal duidelijk en scherp"

27 juli 2012, 23:05

Klaas-Jan Huntelaar kijkt uit naar de samenwerking met bondscoach Louis van Gaal bij Oranje. De spits van Schalke 04 laat zich lovend uit over de Amsterdamse trainer, met wie hij al werkte op het jeugd-WK van 2001.

“Hij is een goede trainer, duidelijk en scherp. Met frisse moed en kracht gaan we proberen ons te kwalificeren voor het WK over twee jaar in Brazilië. Ik speel nog steeds graag voor het Nederlands elftal”, zegt Huntelaar tegen Voetbal International.

Er doen geruchten de ronde dat de sfeer rond Huntelaar tijdens het desastreus verlopen EK niet goed zou zijn. Zelf houdt hij zich op de vlakte en wil niet terugkijken. “We hebben met elkaar niet goed gespeeld en konden al naar de poulefase naar huis. Dat was een grote teleurstelling, zeker omdat iedereen er zoveel van had verwacht. Ikzelf ook. Tijdens mijn vakantie heb ik het EK al snel afgesloten. Voor mij staat er nu een dikke punt achter. Terugkijken heeft geen zin. Ik kijk altijd vooruit, ook na een succes. Ik heb heel veel zin in het nieuwe seizoen, dáár richt ik mij op.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen