Makaay ziet talent in de spits bij Feyenoord

28 juli 2012, 09:46

Volgens Roy Makaay hoeft Feyenoord zich niet druk te maken over de spitsen. De spitsentrainer van de Rotterdamse club denkt dat de huidige aanvallers prima de vertrokken John Guidetti kunnen opvolgen. “Ik zie het probleem niet”, vertelde hij aan Voetbal International.

In het oefenduel tegen FC Dordrecht speelde Feyenoord in een 4-4-2 systeem. “Dat ging weliswaar zonder echte spits, maar met Cissé en Schaken waren ze gevaarlijk en effectief. Dat is dus een extra wapen”, zei Makaay. “Ronald Koeman staat er bovendien om bekend dat hij graag met varianten komt die niemand verwacht.”

Maar ook de echte spitsen kunnen belangrijk worden volgens Makaay. “Waarom zouden jongens als Fernandez, Achahbar en Te Vrede het vertrek van Guidetti niet kunnen invullen? Fernandez heeft het vorig seizoen uitstekend gedaan en speelde door die domme schorsingen niet eens alle wedstrijden. Achahbar is een groot talent met wie we gaan werken en Te Vrede moet ik nog leren kennen, maar toen ik hem zag vond ik hem fysiek wel in orde. Ik zie het probleem niet.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen