Vd Brom: "Hou er niet van als iemand regels breekt"

30 juli 2012, 10:32

Coach John van den Brom heeft een eerste appeltje te schillen met zijn spelers. Tegen KV Kortrijk nam niet Guillaume Gillet, die aangewezen was als penaltynemer, een toegekende strafschop. In plaats daarvan ging Dieumerci Mbokani achter de bal staan, maar hij miste. En dus wil Van den Brom weten waarom de afspraken geschonden zijn.

"Er was een lijst met strafschopnemers opgesteld en Guillaume Gillet was als eerste aangeduid", moppert de coach in Het Nieuwsblad. "Ik wil eerst weten waarom Gillet de penalty niet trapte, maar er zijn regels en ik hou er niet van als iemand die breekt."

Mbokani is zich van geen kwaad bewust. "We zijn met drie om penalty's te nemen: Gillet, ikzelf en Wasilewski. Ik nam de bal omdat ik mij goed voelde, maar helaas dook de keeper naar de goeie hoek. Ik zal er meer moeten op trainen, maar het is nog maar de tweede keer dat ik mis. Bij mijn vorige misser trapte ik ook naar de rechterkant. Of ik zal veranderen van hoek? Ach, de volgende keer trap ik weer naar rechts", verklapt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen