"Wil weer laten zien wie Luc Castaignos is"

30 juli 2012, 18:22   Bijgewerkt: 30 juli 2012, 20:00

Luc Castaignos is blij met zijn transfer naar FC Twente. “Ik ben heel blij dat ik hier mag komen voetballen, nadat ik in het afgelopen jaar weinig heb gespeeld”, zegt de spits tegen Voetbal International. Hij heeft voor vier jaar getekend in Enschede en komt voor naar verluidt zes miljoen euro over van Internazionale.

“Ik heb al even met Leroy Fer lopen dollen. Hij heeft me veel verteld over de club. Over de speelstijl en nog veel meer”, aldus Castaignos, die bij Feyenoord al met Fer samenspeelde. “Langzamerhand is Twente toch een grote club geworden”, verklaart hij zijn beslissing. “Ze gaan altijd voor het kampioenschap. Dat is ook een van mijn doelen. Ik wil kampioen worden met FC Twente. Ik hoop veel goals te gaan maken. Ik wil weer laten zien wie Luc Castaignos is.”

Bij Inter lukte dat niet bepaald. “Het buitenland is een mooie ervaring geweest. Ik heb er veel geleerd. Maar na één jaar was er niet zo veel vertrouwen meer”, vervolgt Castaignos, die donderdag in de Europa League tegen Mlada Boleslav mogelijk al debuteert. Hij heeft echter wel een beetje last van de hamstring. “We gaan morgen kijken hoe ik er fysiek op sta. Natuurlijk hoop ik in de return van de partij te zijn.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen