Clubicoon Seeler vreest voor degradatie HSV

31 juli 2012, 09:11

Nog nooit in de clubgeschiedenis degradeerde Hamburger SV uit de Bundesliga, maar volgens clubicoon Uwe Seeler zou dat komend seizoen zomaar kunnen gebeuren. De oud-international, die zelf zijn hele carrière in Hamburg speelde, is pessimistisch over de vooruitzichten van de Noord-Duitse ploeg de komende voetbaljaargang.

"Mijn gevoel is niet goed", zegt Seeler in een interview met Sport Bild. "HSV moet iets doen om te voorkomen dat we in dezelfde problemen komen als vorig seizoen."

Het afgelopen seizoen vocht Hamburger SV lang tegen degradatie, maar eindigde het uiteindelijk één plek boven de rode streep. "Mijn grootste wens is dat iedereen binnen de club het komende seizoen zeer serieus neemt", zegt Seeler. "Tot dusver ben ik absoluut niet tevreden. We hebben vorig seizoen gezien hoe snel het kan gaan en wat er kan gebeuren. Het is vooral hopen dat er dit seizoen drie teams slechter zijn en dat vind ik nogal een groot risico. Waar ik denk dat HSV zal eindigen? Voor een plek in de middenmoot teken ik onmiddelijk. Ik hoop vooral dat we niet onderaan weg glijden."

Seeler heeft nogal wat kritiek op de huidige ploeg. "We missen een speler die zorgt voor stabiliteit. Bovendien ontbreekt op het middenveld iedere vorm van creativiteit en hebben we voorin een breker nodig, een speler die tegenstanders angst inboezemt."

Bij Hamburger SV speelt onder meer de Nederlandse verdediger Jeffrey Bruma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen