Lierse SK op zoek naar balvaste buitenlander

31 juli 2012, 11:22

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen heeft de ogen van Lierse SK-directeur Jesse De Preter geopend. Zijn ploeg heeft behoefte aan versterking, luidt zijn conclusie na de 2-0 nederlaag bij AA Gent. Hij gaat buiten België op zoek naar een middenvelder.

Lierse miste in Gent een aantal belangrijke spelers door blessures, waaronder oud-Willem II'er Arjan Swinkels, maar ook met hen erbij vreest De Preter dat zijn team tekort komt. "Als we de geblesseerden Saïdi, Swinkels en Claasen terug hebben, hebben we een degelijk elftal, maar dan nog ontbreekt er iets", zegt hij in het Gazet van Antwerpen.

De Preter weet precies wat hij zoekt en wil snel actie ondernemen. "We zullen een balvaste middenvelder halen: een ervaren iemand die rust kan brengen. Die speler zal uit het buitenland moeten komen, want in België is zo iemand voor ons onbetaalbaar. We hebben een aantal namen in ons hoofd en zullen zo snel mogelijk contact opnemen met die spelers. Tussen dit en tien dagen hopen we één van hen in Lier te hebben."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen