Van Gaal gaat slaaptijden internationals bijhouden

31 juli 2012, 13:31

Louis van Gaal laat in zijn tweede periode als bondscoach niets aan het toeval over. Hij wil alles weten van zijn spelers, zelfs de slaaptijden. Er komt een systeem waarbij de Oranje-internationals precies kunnen doorgeven wanneer ze op bed gelegen hebben.

Van Gaal hecht veel waarde aan slaaptijden, zegt hij tegen BNR Nieuwsradio. "Ik ben al een aantal jaar bezig om daar naar te informeren. Daar heb je een website voor. Daar kunnen de spelers inloggen. Dat ga ik ook gebruiken bij het Nederlands elftal. Zo ver moet je gaan. Alleen moet je de spelers overtuigen dat het geen controlemiddel is, maar dat het iets is voor hunzelf. Dat ze beter gaan herstellen van al hun inspanningen."

De nieuwe bondscoach vindt het belangrijk om zo veel mogelijk contact te hebben met zijn internationals. "Als bondscoach heb je heel weinig contact met spelers, dus dat moet je proberen te intensiveren. Dat kan door middel van moderne communicatie. Daarvoor heb ik ook zo'n computergoeroe. Die kan zo'n website maken, daar kunnen spelers op hun inloggen en daar kan ik beelden laten zien en discussies voeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen