Assaidi: "Te vroeg om in paniek te raken"

1 augustus 2012, 08:39

SC Heerenveen lijkt nog niet klaar voor het seizoen, maar toch moet het er donderdag staan. Na een reeks moeizaam verlopen oefenwedstrijden strijden de Friezen met Rapid Boekarest om een plekje in de laatste voorronde van de Europa League.

Aanvaller Oussama Assaidi erkent dat zijn ploeg nog niet in de gewenste vorm is. "Het gaat moeizaam", geeft hij toe op de website van de Friese club. "Maar de voorbereiding zegt niet altijd alles. Er zijn meer clubs die een slechte voorbereiding afwerken, maar daarna wel een goed seizoen draaien. Het is nog te vroeg om in paniek te raken."

Zelf maakte Assaidi afgelopen zaterdag tegen 1.FC Köln (2-0 verlies) zijn eerste minuten van deze voorbereiding. Ook hij zelf is dus niet klaar voor de wedstrijd tegen Rapid Boekarest. "Het was mijn eerste wedstrijd sinds zes weken. Op zich is het positief dat ik meteen een uur mee kon doen, maar ik mis nog wel wedstrijdritme. Ik ben pijnvrij, dat is voor heel belangrijk, maar ik moet meer duels spelen om fitter te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen