Van Basten: "We kunnen onze borst nat maken"

Ger
2 augustus 2012, 13:45

SC Heerenveen speelt donderdagavond in de derde voorronde van de Europa League tegen Rapid Boekarest. Trainer Marco van Basten hoopt dat zijn ploeg in het eigen Abe Lenstra Stadion een stap voorwaarts gaat zetten. De Friezen werkten immers een teleurstellende voorbereiding op het seizoen af.

"We zijn nog niet waar we moeten zijn, maar we werken er hard aan", zegt Van Basten op de website van Heerenveen. "We hebben er vertrouwen in dat het met stappen beter gaat. We hebben veel nieuwe spelers, dus de groep moet nog naar elkaar toegroeien. Voorin zijn er bij ons belangrijke spelers vertrokken, het heeft tijd nodig om dat goed op te vangen."

"Het is prettig dat we nu een serieuze wedstrijd gaan spelen", stelt de oud-bondscoach van het Nederlands elftal. "Hier hebben we onze voorbereiding op afgestemd. Onze uitdaging is dat we ons plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Dat zou heel mooi voor de club zijn."

"Rapid is een ploeg die de strijd aan gaat. Ze zoeken de duels op, en zijn erg fel. Rapid heeft een ervaren ploeg, met jongens van 28 jaar en ouder. We kunnen onze borst nat maken. Ik denk niet dat er in dit tweeluik een favoriet is. Ik schat de kansen op 50/50."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen