Pröpper wil spelen en denkt aan vertrek bij Vitesse

3 augustus 2012, 08:15

Het ambitieuze Vitesse dreigt een talent uit de eigen jeugd te verliezen. Davy Pröpper (20) ziet weinig perspectief voor zichzelf en hoopt een nieuwe club te kunnen vinden, het liefst op huurbasis. Dat zei hij na het EL-duel met Anzhi bij Omroep Gelderland.

Tegen Anzhi stond Pröpper in de basis, maar dat kwam vooral omdat Nicky Hofs geblesseerd was. Als iedereen fit is, denkt Pröpper niet dat hij speelt. Zeker als de club, zoals de bedoeling is, nog versterkingen haalt. "Er komen zeker nog spelers bij en dan wordt het moeilijk voor mij. Ik wil spelen en daarom is uitlenen aan een andere club zeker een optie. Ik ben verschillende mogelijkheden naast elkaar aan het leggen."

Met Pröpper in de ploeg verloor Vitesse donderdag met 2-0 van Anzhi. De return wordt daardoor lastig, maar niet onmogelijk. "Thuis zijn wij wel sterker", denkt Pröpper. "We moeten gewoon de 2-0 maken, maar dat zal wel moeilijk worden. We hebben hier de kansen gehad. Ik ben dan ook teleurgesteld. Dat is zou spelen, hoorde ik vlak voor de wedstrijd. Op de training kon je al een beetje zien dat ik misschien mocht starten."

Pröpper heeft bij Vitesse nog een contract voor twee jaar, tot de zomer van 2014.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen