Kortrijk doet beroep op 44-jarige oud-doelman

3 augustus 2012, 10:18

Door de overstap van Kristof van Hout naar Racing Genk zit KV Kortrijk plotseling slecht in zijn keepers. Zo slecht zelfs, dat de ploeg een beroep wil doen op de 44-jarige Patrick Deman. Het wil weer een spelerslicentie aanvragen voor de al lang gestopte doelman.

"Blijkbaar is dit geen grapje van de coach", zegt Deman, de keeperstrainer van Kortrijk, in Het Nieuwsblad over zijn rentree. Door het vertrek van Van Hout is Darren Keet de enig overgebleven ervaren keeper in de selectie. "Met Keet blijft maar één ervaren doelman over en onze overblijvende tweede doelman Jorgen Rogiers (18) speelde nog nooit op het hoogste niveau. Ik hoop dat ze niet allebei uitvallen en ik moet opdraven."

Echt fit is Deman niet. "Ik doe af en toe nog mee op training, maar ik word ouder en mijn conditie valt niet te vergelijken met die van een eersteklassekeeper. Mijn laatste duel tussen de palen dateert ook al van drie jaar geleden. Als het noodlot echt toeslaat, zal ik er staan, maar ik heb geen ambitie. Hopelijk vinden we snel een nieuwe doelman."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen