Arsenal wil optie tot koop van Sahin

3 augustus 2012, 12:44

Arsenal hoopt Nuri Sahin, overbodig bij Real Madrid, voor komend seizoen te huren. Cruciaal voor de Londenaren is dan wel dat er een optie tot koop in de verbintenis wordt opgenomen, anders gaat het niet door.

Real is echter niet happig op zo’n optie tot koop, waarmee Sahin aan het einde van de huurovereenkomst voor een van te voren bepaald bedrag overgenomen kan worden. De Turkse middenvelder komt weliswaar voorlopig niet voor in de plannen van coach José Mourinho, maar wordt op de lange termijn gezien als opvolger van Xabi Alonso, weten diverse media.

Real nam Sahin, in het seizoen 2007/08 actief bij Feyenoord, in de zomer van 2011 over van Borussia Dortmund. Wegens blessures kwam hij afgelopen jaargang amper in actie in de Spaanse hoofdstad. Sahin wordt ook aan Tottenham Hotspur gelinkt. Hij zou betrokken moeten worden in de transfer van Luka Modric van The Spurs naar De Koninklijke, maar hij ontkent dat. “Real Madrid is één van de beste clubs ter wereld. Dus ik zie geen reden om te vertrekken”, aldus Sahin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen