Gomez zeker maand uit de roulatie

7 augustus 2012, 14:40

Bayern München-aanvaller Mario Gomez zal minstens een maand uit de roulatie zijn. De Duits international liep afgelopen zaterdag in de met 4-2 verloren oefenwedstrijd tegen Werder Bremen een blessure op aan zijn enkel en na een scan werd vandaag besloten tot een operatie over te gaan, zo meldt de club uit München op haar website.

Bij de operatie is een loszittend stukje bot uit zijn enkel verwijderd. De komende drie weken heeft Gomez van Bayern-arts Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt rust voorgeschreven gekregen. Daarna mag hij weer voorzichtig beginnen met trainen.

Door zijn blessure mist de 27-jarige Gomez in elk geval de start van het Bundesliga-seizoen op 25 augustus en de vriendschappelijke wedstrijd van Duitsland tegen Argentinië volgende week. Of hij de eerste wedstrijd in de Champions League gaat halen, volgende maand, blijft voorlopig ook twijfelachtig.

In een statement op de website laat Gomez zelf weten vooral blij te zijn van de pijn verlost te zijn. "Ik ben blij dat de operatie geslaagd is en de pijn verdwenen is. Nu zal ik geduldig moeten zijn, waarna ik er alles aan zal doen zo snel mogelijk weer fit te worden."

De vacature die is ontstaan in het elftal van Bayern zal voorlopig waarschijnlijk worden opgevuld door aanwinsten Mario Mandzukic en Claudio Pizarro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen