Gelukkige Suarez verlengt bij Liverpool

7 augustus 2012, 19:15   Bijgewerkt: 7 augustus 2012, 19:20

Luis Suarez heeft het naar zijn zin bij Liverpool. De Uruguayaanse aanvaller zette dinsdag zijn krabbel onder een nieuw, meerjarig contract bij The Reds. Tot wanneer de deal loopt, werd niet bekendgemaakt.

“Dit nieuwe contract bij Liverpool is ongelooflijk voor mij. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij deze club en in deze stad”, zegt Suarez, die Ajax begin 2011 verliet voor de Engelse club, op de website van Liverpool. “Dat vind ik heel belangrijk en daarom ben ik blij met mijn nieuwe verbintenis.”

“Als je klein bent, wil iedereen voor Liverpool spelen. En nu speel ik hier. Dat is een droom die is uitgekomen. Ik ben fan geworden van Liverpool. Ook naast het veld ben ik gelukkig, omdat de mensen in de stad goed voor mij en mijn familie zijn. Ik probeer mijn best te doen op het veld. En als je het naast het veld naar je zin hebt, dan ben je ook op het veld gelukkig. Ik wil ook de supporters van Liverpool bedanken. Zij zijn onze twaalfde man. Ze zijn echt ongelooflijk.”

“Vijf of zes jaar geleden zag ik Liverpool en dit stadion alleen maar op televisie en nu speel ik hier. De supporters hebben me altijd gesteund. Dat is heel belangrijk voor me”, besluit Suarez. De international scoorde in 52 wedstrijden 21 doelpunten voor The Reds en bereidde daarnaast talloze treffers voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen