Immers: "Leek alsof er muur in de goal stond"

7 augustus 2012, 23:13

“We are so lucky.” Lex Immers hoorde het een speler van Dinamo Kiev zeggen, dinsdag tijdens de wedstrijd in de Kuip. De ploeg uit Oekraïne begon als grote favoriet aan de tweestrijd met Feyenoord in de voorronde van de Champions League, maar had alle geluk van de wereld dat het niet uitgeschakeld werd. Feyenoord was in de Rotterdamse Kuip veel beter en had moeten winnen, maar liet na om te scoren.

Na de 2-1 nederlaag in Oekraïne van vorige week had Feyenoord in de Kuip aan een kleine zege genoeg om door te gaan. Kansen daarop kreeg het genoeg, maar de bal wilde er niet in. Ook niet na rust, toen Lex Immers van heel dichtbij het Oekraïense doel onder vuur nam. Tot zijn eigen ontzetting stuiterde de bal via de borst van de keeper terug het veld in. “Ik had echt het gevoel dat die bal er in zou gaan”, zegt hij tegen FCUpdate.nl. “Ik wilde al bijna juichend weglopen, maar ineens zag ik die bal terug het veld in gaan. Ik dacht: heuh? Het leek wel alsof er een muur in hun goal stond.”

“Of ik slecht zal slapen van die gemiste kans? Nou, meestal slaap ik sowieso niet zo veel na een wedstrijd. Alles schiet dan nog wel een keer voorbij, dus die kans ook. Maar zelf had ik niet veel anders kunnen doen, denk ik. Het was pure pech dat die bal er niet in ging. Net zoals het pech was dat één van de kansen in de eerste helft er niet in ging. We hebben vandaag gewoon een lesje in effectiviteit gekregen”, verzucht Immers.

In de put zal Feyenoord na de zure nederlaag niet gaan zitten. Daarvoor was het spel simpelweg te hoopgevend, vindt Immers. “Dinamo Kiev heeft vandaag gewoon geluk gehad, dat zeiden de spelers in het veld zelf ook. Bij ons overheerst nu de teleurstelling, we hadden heel wat monden kunnen snoeren als we Dinamo Kiev hier uitgeschakeld hadden. We hadden verdiend om door te gaan en daar zullen we moed uit putten. Deze wedstrijd geeft enorm veel vertrouwen, zeker ook naar het competitieduel van zondag tegen FC Utrecht toe. Als we dan weer zo spelen, is er niets aan de hand", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen