Feyenoord mist spits: "Enige dat ontbrak was goal"

8 augustus 2012, 00:00   Bijgewerkt: 7 augustus 2012, 23:37

Voetballend was het prima, wat Feyenoord tegen Dinamo Kiev liet zien. Meer dan prima eigenlijk, want tegen een internationaal gerenommeerde ploeg had het continu controle over de wedstrijd en creëerde het een aantal goede kansen. Maar omdat die kansen er niet in gingen en Kiev diep in blessuretijd wel scoorde, werd het in de Kuip 0-1.

“We waren heer en meester”, concludeert aanvoerder Stefan de Vrij na afloop tegen FCUpdate.nl. “We gaven weinig weg en hebben drie tot vier goede kansen gecreëerd. Dat zie je niet vaak op dit niveau. Maar je moet die ballen er dan wel inschieten.”

De verdediger was verrast door het overwicht van Feyenoord tegen de topploeg uit Oekraïne. “We kregen weliswaar wat ruimte, maar dat bespeelden we echt heel goed. Niemand had gedacht dat we zo dicht bij een plek in de volgende ronde zouden komen. De staande ovatie die we na afloop van het publiek kregen, geeft aan dat we het goed gedaan hebben. We mogen best tevreden zijn, het enige dat ontbrak was een goal.”

"Ik denk dat het belangrijkste van vandaag is dat we als groep hebben laten zien dat we groeien, zeker ook vergeleken met de heenwedstrijd in Oekraïne van vorige week. Of het me verbaasd heeft dat we zo goed speelden? Niet echt hoor, want ik weet dat we veel kwaliteit hebben. Maar aan het begin van zo'n seizoen is het natuurlijk wel altijd even afwachten. Wat dat betreft is het heel positief dat we dit nu hebben laten zien.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen