Leekens: "Uitschakeling was onrechtvaardig"

Ger
9 augustus 2012, 09:49

Club Brugge werd woensdagavond door FC Kopenhagen uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. De Belgische topclub ging voor eigen publiek met 2-3 onderuit. Ondanks de domper is trainer Georges Leekens goed te spreken over zijn ploeg.

"Uiteraard overheerst nu de ontgoocheling, maar ik heb toch een goed elftal gezien", zegt de voormalig bondscoach van België op de website van Club Brugge. "Alleen zat het geluk tegen en werd ons de kwalificatie ontnomen door een onterecht afgekeurd doelpunt. Bovendien raakten we tot twee maal toe de paal en pakt die doelman met een wereldsave uit op een kopbal. Dit was een van die dagen waarop het blijkbaar niet mocht zijn. Dagen van onrechtvaardigheid ook."

"Toch kan ik mijn jongens niks verwijten want ze hebben tot de laatste seconde geknokt en er alles voor gedaan om te winnen", geeft Leekens zijn spelers een pluim. "Dit Club Brugge verdient dus nog het nodige krediet. De uitschakeling is vooral jammer voor onze supporters die ons gedurende negentig minuten naar voren zijn blijven stuwen. Het komt er nu op neer om dit te verteren, de knop om te draaien en ons te focussen op de volgende opdrachten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen