Rutten: "Broekkies vergeleken met Anzhi"

10 augustus 2012, 07:30

Het Europees avontuur van Vitesse zit erop. De Arnhemmers verloren donderdag in de derde voorronde van de Europa League ook de thuiswedstrijd tegen Anzhi Makhachkala met 2-0. Zuur, want zeker in het uitduel had er meer ingezeten. Coach Fred Rutten kan desondanks leven met de uitschakeling.

"Je kunt zien dat Anzhi een aantal gelouterde spelers heeft. Daarbij vergeleken zijn wij nog broekkies”, zegt Rutten tegen het ANP. Hij heeft wel vertrouwen in het nieuwe seizoen. "De contouren van dit Vitesse zijn redelijk zichtbaar. Ik heb vertrouwen in deze groep. Te meer omdat we in de Nederlandse competitie weinig clubs tegen komen die het niveau van Anzhi hebben."

Guus Hiddink, de coach van Anzhi, was vanzelfsprekend ook tevreden over zijn equipe. "We hadden het alleen eerder af moeten maken. Je weet dat de strijd over is als je na een 2-0 overwinning één keer scoort. Dat hadden we sneller moeten doen."

De steenrijke ploeg van Hiddink overnacht in Nederland. "Zondag hebben we een zware wedstrijd tegen CSKA Moskou”, legt hij uit. “Daarom blijven we vannacht in Nederland. Dan trainen we nog hier, voordat we terug vliegen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen